Rozlúčkový večer

Týždenné

menu

Večer v znamení steakov a morských plodov

Rezervácie prijímame do 29.4.2022 do 16:00 na tel. čísle 0910 370 287

Vzhľadom na to, že naše steaky sú pripravované metódou sous vide, môže ich príprava pre zákazníkov bez rezervácie trvať výrazne dlhšie.

30.4.2022 od 16:00 hod

Menu

Polievka
Francúzska Bouillabaisse s cesnakovou bagetou  10,00€
(polievka s rybami a morskými plodmi)

Predjedlo
Domáca divinová paštéta s kváskovým chlebom  7,00€

Hlavné jedlo
A: 300g Steak od Maso Klouda suché zrenie min. 30 dní  30,00€*
(rib eye alebo sirloin steak)

B
: 700g Tomahaw Steak suché zrenie min. 60 dní  50,00€*
(veľký steak s kosťou vhodný aj pre 2 osoby)

C
: Grilované tigrie krevety s cesnakom a petržlenom  30,00€
(podávané s cesnakovou bagetou)

D
: Grilované filety z pražmy kráľovskej  30,00€


Dezert

Vanilkové Créme brûlée  7,00€

 

*prílohy a omáčky v cene hlavného jedla

Tešíme sa na Vás